GYENNO Technologies lanceert de Smart lepel en Smart vork

18-01-2016 00:27

Het in China gevestigde GYENNO Technologies lanceert de Smart lepel en de Smart vork, hulpmiddelen die mensen met een tremor verlichting bieden tijdens het eten.

De hulpmiddelen bevatten geavanceerde technologie die de frequentie van de trillingen leren en deze aanpassen, zodat de gebruiker minder last heeft van het beven tijdens het eten.

De gebruikte tecnhologie lijkt sterk op deze van (het inmiddels door Google overgenomen) Lift laps.

Toch maakt GYENNO zich sterk dat de Smart lepel en Smart vork geavanceerder zijn dan deze van lift Laps. Zo verzamelen deze van GYENNO gegevens over de tremoren die bewaard worden in de cloud, zodat de hulpmiddelen leren van de tremor.

Op deze manier kan het algoritme worden verbetert waarmee het tegengaan van de trillingen effectiever wordt. Ook kunnen de in de cloud bewaarde gegevens, worden gedeeld met onderzoekers.

GYENNO’s hulpmiddelen bieden een tremor reductie van 85%, in vergelijking met deze van Lift Laps die 'slechts' 75% tremor reductie bieden.

De GYENNO Smart lepel en vork zijn vanaf januari 2016 te koop bij Amazon

Meer info over de lepel kan u ook lezen op de hulpmiddelen pagina.

Bron:
GYNNO spoon.Geraadpleegd op 18 januari 2016 via www.gyenno.com

Gedeeld op Tremorinfo.be Facebookpagina:

Het in China gevestigde GYENNO Technologies lanceert de Smart lepel en de Smart vork, hulpmiddelen die mensen met een...

Geplaatst door Tremorinfo.be op maandag 18 januari 2016